Bemutatkozás

Kisgyerekkoromtól kezdve tanítani szerettem volna, így 1993-ben meg is szereztem a pedagógus diplomát, de 2 év tanítás után pályaelhagyó lettem. Mivel erős kereskedelmi vénával rendelkezem, ezért úgy gondoltam, hogy a kereskedelemben is kipróbálom magam. Először gyártói, majd kiskereskedelmi oldalon dolgoztam multinacionális cégeknél. Értékesítési területi vezetőként kezdtem, majd hamarosan beszerzői pozícióba neveztek ki. 17 év szortiment menedzseri munka mellett belső trénerként is dolgoztam a dm-ben. Közben folyamatosan hajtott a tanulási vágy, ezért elvégeztem a Corvinus Egyetemen a Vezetés-szervezés szakot.

Kisfiam születése rávilágított arra, hogy mennyire fontos a hitelesség minden szerepünkben. A korábban fontosnak hitt értékek helyét hirtelen más vette át: Annak kérdése, hogy mit jelent az életemben az autentikusság. Ezért 2014-ben újra karrierváltásba kezdetem, melynek kapcsán a tapasztalati tudásomat tanácsadóként hasznosítom. Ehhez elvégeztem a Grow Csoport, majd a Metropolitan Egyetem Szervezetfejlesztési képzését. Coaching tanulmányaimat az ICF által akkreditált Gestalt Coaching Centerben végeztem, gestalt coach és action learning team coach szakirányban.

A sok kanyar az életemben segített megérteni, hogy mit is szeretnék tényleg csinálni. Jelenleg ott tartok, hogy visszatért az életembe a gyerekkori vágyam egy kicsit árnyalva az élettapasztalatommal: tanítok, képzek, fejlesztek- felnőtteket.

Hiszek abban, hogy mindenki megvalósíthatja önmagát, gyerekkori álmát, ha kellő támogatást kap hozzá. Mivel én ezt megkaptam, kötelességemnek érzem továbbadni. Így boldogabb emberek lehetünk, és boldogabb munkahelyünk is lehet. Így a vezetőknek elérhetővé válik a „joyful leadership”.

Súlyponti témáim: önismeret fejlesztése és személyes elakadások kezelése gestalt coachinggal, szervezetfejlesztés, szervezeti hatékonyság fejlesztés, vezetőfejlesztés-képzés, kereskedelmi szakértői tanácsadás, együttműködésen alapuló tárgyalástechnika, action learning