Workshopok

Párkapcsolatok

A kapcsolat elején még azt érezzük, teljes az összhang, egymásra vagyunk hangolódva. De mi kell ahhoz, hogy a szerelem húrjai ne hangolódjanak el? Vannak olyan egyszerű technikák, melyek hozzásegítenek ahhoz, hogy megértéssel tudjatok egymás felé fordulni akkor is, amikor az élet nehéz helyzet elé állít benneteket.

Ezeket mutatja be a 4 modulból álló, alkalmanként 1 órás workshopsorozat.

Egymás szeretetnyelvének megismerése
Mit kell ahhoz csinálni, hogy a szerelem mellett a szeretet is jelen legyen a kapcsolatban? Mit tudsz tenni, hogy a párod úgy érezze, szeretve van? A workshopon elkészítitek egymás szeretetnyelv szótárát.

Hogyan viselkedtek konfliktusban?
A nézeteltérések mindenkire másként hatnak. Mindenkinek van egy saját megoldási módszertana, csak nem biztos, hogy egyformán kezelitek a helyzetet. Megismerhetitek egymás módszereit és köthettek egy stratégiai szerződést.

Hogyan kommunikáljatok úgy, hogy ne bántsátok meg a másikat?
Az erőszakmentes, vagy másképpen asszertív kommunikáció az az eszköz, amit problémák esetén érdemes használni. A workshopon megismerkedtek olyan kommunikációs módszerekkel, amiket használva nem forrósodik tovább a nehéz helyzet. Egymással, anyóssal, apóssal használva kisimulnak a homlokráncok. A workshopon összeállítjátok saját kommunikációs eszköztáratokat.

Temperamentum kártyajáték
Játékos módszerrel feltérképezzük viselkedési stílusotokat. Egy módszer használatával megérthető az emberek közötti viselkedésbéli különbségek. Segítségével megértitek önmagatokat, másokat, és így könnyebb lesz a másokra hangolódás.

A kiválasztott foglalkozáson csak ti lesztek ketten. A workshopok ára 10 000Ft/alkalom. Az összes workshopra való jelentkezés esetén a 4 modul ára összesen 36 000Ft.

Ha szeretnétek eljönni az összesre, kérd nászajándékba!

Várlak Titeket sok szeretettel!