Tevékenységek

Tréningek

Tréningjeimben törekszem a komplexitásra mind módszertanok használatban, mint a kapott tudás tekintetében.

Egy-egy témát holisztikusan feldolgozva közelítek meg, figyelembe véve az adott témát és a résztvevőket. A workshop jelleg biztosítja, hogy nem csak elméleti tudás szerezhető meg, hanem rögtön lehetőség nyílik a friss tudás gyakorlatba való átültetésére. Így „alkalmazás képes” tudás megszerzésére van lehetősége minden résztvevőnek.

Választható tréningek:
Tárgyalástechnika
Vezetőfejlesztés
Konfliktuskezelés
Live Your Dream (szokások megváltoztatása workshop)
Kategória menedzsment FMCG-ben dolgozóknak

Szervezetfejlesztés

Amikor az az érzés keletkezik egy tulajdonosban, vezetőben, hogy a cégébe kezd belefáradni, túl sok, túl nagyra nőtt, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy jó lenne ránézni a szervezetre egy kicsit másként is.

Jobban szeretem a „szervezeti szinergiák” fejlesztése kifejezést használni, mert maga a szervezetfejlesztés szó azt tapasztaltam, hogy egy KKV számára akár ijesztő is lehet.

A multinacionális cégeknél szerzett 17 éves tapasztalatomat főleg a Kis és Középvállatok hasznára szeretném fordítani, mert tudom, hogy a multiknál megtanult hatékonyságot jól lehet ötvözni a kisebb cégek családias hangulatával. Hiszek abban, hogy a tanácsadás és tréningek nem csak a nagy cégeknél érnek el hatást, hanem a kisebb szervezetek életében is jelentős és tartós változásokat hoznak.

A szervezetfejlesztés folyamata:
Szervezet felmérése közösen egyeztetett módszertannal.

A felmérésből kapott eredmények alapján a változások megtervezése, véghezvitele.

Az új dolgok beépítése a napi működésbe. Majd ellenőrzés, visszamérése az elvégzett munkának.

Coaching

Ha eleged van már abból, hogy mindenki jó tanácsokkal lát el, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a coachingot.

Coachként a belső utazásodban veled leszek, de csak úgy, mint egy jó vándorbot. Segítelek, rám mindig támaszkodhatsz. De Te mondod meg merre menjünk a gondolataid, érzéseid sűrű erdejében. Kérdéseim segítségével felismerjük a benned rejlő képességeket, és az elakadásokat feldolgozva kiteljesedik a benned rejlő potenciál.

Action Learning

Amikor a szokványos tréning módszereken túl valami másra vágysz.

Azoknak a cégeknek ajánlom, akik hisznek abban, hogy cégben dolgozó összes ember tudása, tapasztalata hozzájárulhat a szervezet fejlődéséhez. Itt nem csak a probléma megoldására fókuszálunk, hanem a közben zajló tanulási folyamat is lényeges eleme a módszernek. Így fejlődik a szervezet tanulási képessége, mely megmutatkozik a növekvő teljesítményben és megváltozik az emberek hozzáállása a változással kapcsolatban is.

Kereskedelmi tanácsadás

Szortiment elemzés, új termék bevezetés esetén nagy segítség a „thinking outside the box”.

17 kereskedelemben eltöltött évemben megismertem mind a kereskedői, mind a gyártói gondolkodásmódot.

A két oldal együttműködése sokszor feszültséggel teli, egy veszélyes aknamezőhöz hasonlítható. Szaktanácsadásommal objektív nézőpontot biztosítok mind a két félnek: Legyen szó beszerzőről vagy beszállítóról, a kategória menedzsment szemüvegén keresztül mutatom be a közös üzleti potenciált.